internship-670x300

Acesta se adreseaza in special studentilor facultatilor de jurnalism, dar nu numai.

Daca vei fi acceptat, vei putea participa la training-uri de initiere, cursuri de media, advocacy, comunicare si nu numai.

Veti avea ocazia sa lucrati intr-un mediu profesionist si sa va dezvoltati abilitatile si cum sa lucrati intr-o echipa de succes. Veti primi si o legitimatie de presa si veti avea ocazia sa participati la diverse evenimente.

Durata acestui internship este de 2 luni si la final, anumiti studenti vor avea posibilitatea sa ramana in echipa noastra. Programul va fi flexibil, in functie de cursurile/seminarele fiecaruia.

La terminarea perioadei de internship, veti primi un certificat nominal care sa recunoasca prestarea activitatii de internship, precum si experienta si aptitudinile dobandite. De altfel , veti primi si o adeverinta de practica. Mai multe veti afla la interviu.

Student Voice este o agentie de presa studenteasca, care este formata dintr-un grup bine organizat de  studenti si absolventi ai unor universitati de prestigiu din Romania. Student Voice isi propune sa aduca un nou suflu in mediul universitar si este o agentie de presa independenta, impartiala, care se va tine departe de orice fel de cercuri de interese de orice natura. Avem o echipa foarte tanara, ambitioasa, perseverenta si dornica de a face performanta atat in acest domeniu, precum si in domeniile adiacente. Pentru inscrieri, accesati FORMULARUL acesta.