IMG_7406

Ajunsă la cea de-a cincea ediție, singura gală de premii muzicale din România, organizată outdoor și cu premii acordate pe baza difuzărilor radio — TV, se va desfășura, ca și până acum, în Piața Mare a Sibiului, pe o scenă comparabilă cu lățimea unui teren de fotbal, precizează organizatorii.

‘Cifra 5 ne poartă noroc: anul acesta sărbătorim 5 ani de Media Music Awards, singurele premii muzicale din lume bazate exclusiv pe difuzările de la radio și tv. Peste 150.000 de spectatori au fost prezenți în cele patru ediții de până acum și ne bucurăm să continuăm cu încă un sezon cel puțin la fel de spectaculos. Vă promitem o ediție plină de surprize și show-uri de excepție.’, declară Tibi Marian, Project Manager Media Music Awards.

Trofeele Media Music Awards se acordă în mod transparent pe baza numărului de difuzări media din ultimul an. Statisticile sunt efectuate de Media Forest, compania care care identifica și monitorizează în timp real aparițiile radio si TV. Prin urmare, premiile Media Music Awards reflectă succesul real al artiștilor români, îi premiază pe cei mai iubiți de public și piesele cele mai apreciate, cu cele mai multe difuzări media și vizualizări pe internet.

Evenimentul, organizat de Asociația Culturală Media Music Awards și cofinanțat de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Municipiului Sibiu a reunit pe scenă, pe parcursul celor 4 ediții artiști de top precum Loredana, Holograf, Smiley, Alex Velea, Antonia sau Cargo.