Se apropie RIUF 2016! În luna martie va avea loc cel mai mare târg de educaţie din România, care reuneşte reprezentanţi a peste 50 de instituţii educaţionale din toate colţurile lumii. Ediţia de primăvară din acest an se desfăşoară în trei oraşe, Bucureşti, Cluj-Napoca şi Braşov, la finalul acestei luni.

riufOrganizat prima oară acum 12 ani, târgul RIUF ( Romanian International University Fair) a luat amploare în ultimii ani şi a devenit un real ajutor pentru tinerii interesaţi de studii în afara ţării. Ofertele vin atât de la universităţi din România, cât şi de la instituţii de renume din Europa, Asia sau America. Evenimentul se adresează tinerilor interesaţi de oricare dintre programele de studiu din mediul universitar ( licenţă, master, MBA sau doctorat ).

Aici, orice vizitator are ocazia să discute cu reprezentanţi ai universităţilor expozante şi cu români care au ales să studiază în străinătate şi care sunt deschişi să-şi împărtăşească experienţele. Acest eveniment îşi propune să ajute viitorii studenţi să capete toate informaţiile de care au nevoie şi să uşureze procesul de admitere în mediul academic.

În cazul în care te interesează o universitate anume, iar aceasta nu s-a înscris ca expozant la târgul RIUF, îţi vin în ajutor consilierii educaţionali. Edmundo, Edmerica şi Universalio vor fi prezenţi să-şi ofere serviciile şi te ajută practic să aplici la orice universitate.

Anul acesta reprezentanţii de seamă ai universităţilor  vin din ţări precum: Marea Britanie, Statele Unite, Franţa, Germania, Olanda, Spania, Arabia Saudită şi multe altele. O listă completă a acestora şi a specializărilor fiecărei instituţii poate fi consultată pe pagina oficială a evenimentului http://www.riuf.ro/

Când şi unde va avea loc acest  târg?

  • Bucureşti 18-20 martie, la Sala Palatului
  • Cluj-Napoca 22 martie, la Sala Polivalentă
  • Braşov 24 martie, la Aro Palace Hotel

Pentru a putea participa la acest eveniment, este necesară o înscriere online ( http://riuf.myconnector.ro/register ), la care se adaugă o taxă de intrare în valoare de 5 ron.

 

Autor: Kiss Noemi