promovez romania

Doi tineri buzoieni, Dan Posea şi Costin Fetic, au pus bazele unui proiect proaspăt înfiinţat prin care vor să promoveze ţara noastră prin toate mijloacele care le stau la îndemână. Campania „Promovez România” urmăreşte şi atragerea tinerilor care vor să părăsească ţara noastră pentru un trai mai bun în străinătate.

Iniţiatorii acesui proiect doresc să descopere peisaje care îţi taie răsuflarea şi oameni care amplifică frumuseţea acestor locuri prin poveşti şi experienţe adevărate. Principalul obiectiv al întregii echipe este de a-i ajuta pe cei pasionaţi de călătorie şi de fotografie să aleagă cele mai frumoase locuri conform dorinţelor şi aşteptărilor pe care le au.

„Promovez România” este o campanie care se adresează tuturor oamenilor, români sau străini, care au nevoie de recomandări pentru vacanţe inedite. Întreaga echipă munceşte pentru ca programul să evolueze rapid şi să fie cunoscut la nivel naţional.

Pentru un plus de informaţii puteţi accesa site-ul oficial: http://www.promovezromania.com sau puteţi urmări activitatea campaniei pe conturile social media, pe Facebook: https://www.facebook.com/promovezromania.ro/ şi pe Twitter: https://twitter.com/PromovezR

 

Autor: Diana Nițu