Universitatea de Medicina si Farmacie ,,Grigore T. Popa” din Iasi ofera oportunitatea schimburilor de experienta dintre studentii de la facultatile din tara cu acelasi profil, care dispun de locuri pentru schimb de experienta si universitatea mentionata.

medicina
Universitatea de Medicina si Farmacie ,, Grigore T.Popa’’isi propune sa realizeze acest program pentru 100 de studenti , care vor putea activa in domenii precum: Asistenta Medicala, Medicina Generala in limba romana, engleza, franceza precum si in domeniul Nutritie si Dietetica. 70 de studenti pot aplica pentru Medicina Generala in limba romana, pentru celalalte domenii locurile fiind in numar de 10 pentru fiecare domeniu.
Perioada de inscriere este cuprinsa intre 22-27 februarie, iar proiectul se va desfasura intre 20 si 25 martie, timp in care studentii pot participa la cursuri, laboratoare, semninarii si la activitatile ligilor studentesti.
Studentii vor aplica pe baza unui dosar care sa cuprinda:

– activitatile extra-curricular

– turele de garda,

– activitatea de la cursuri

Pe baza acestora se va face un punctaj la momentul selectiei. Dosarul se depune la asociatiei studentesti din cadrul universitatii unde studentul este inscris. Cele 100 de locuri din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie nu beneficiaza de cazare, astfel nici univeristatile din tara nu trebuie sa ofere locuri de cazare pentru aplicanti.

 

 

 

Autor: Maria Draghici