Mtv România nu mai face parte din serviciile de televiziune prin cablu analogic, satelit şi digital Digi TV de la data de 8 martie, conform deciziei luate de Pro TV şi RCS&RDS.

mtv

MTV România va rămâne fără aproape 50% din piaţa de distribuţie TV din ţara noastră.

RCS&RDS nu a menţionat motivele acestei decizii, deşi există zvonuri că ar fi existat neînţelegeri asupra preţului de abonat.

Canalele de muzică: Kiss TV, H!T Music Channel, Music Channel, UTV, UTV HD şi ZU TV vor rămâne în grila de programe deoarece aparţin direct sau indirect de către RCS&RDS.

Brandul MTV este deţinut de compania americană Viacom International Media Networks (VIMN) care emite prin intermediul Pro TV SRL.

Utilizatorii de servicii Digi Net şi Digi TV  pot accesa gratuit prin intermediul platformei de divertisment Digi Online mai mult de 35 de canale TV live, după cum se declară în comunicatul de presă al RCS&RDS.

RCS&RDS este lider de piaţă în România în furnizarea serviciilor de internet şi de retransmisie programe de televiziune. Numărul abonaţilor la serviciile sale de televiziune prin cablu şi satelit depăşeşte 3 milioane.

 

Autor: Simina Drăguț