14590119_1064289993684204_1060247345675020361_o

Faci parte din Generația Y și îți dorești să obții un job?

Ai fost la interviuri dar te-ai lovit de refuzul angajatorului? Nu ai aflat încă ce ți se potrivește, cum să descoperi asta sau cum să acționezi și nu ai experiență în muncă?

Pe 29 octombrie te invităm la un seminar unic în România unde specialiști în Analiză Comportamentală, Coaching și Orientare în Carieră vă vor prezenta metode de influențare, persuadare și body language, ce se bazează pe noutăți ce nu au fost aduse încă în atenția publicului, aplicabile în timpul unui interviu; tehnici de analiză a rețelelor sociale, depistare și combaterea formelor de agresivitate prezente la angajator.

Ce te motivează să vii?

1. Cu o frecvență din ce în ce mai crescută se discută despre manipulare, limbaj nonverbal și verbal. Cât la sută din informațiile apărute pe piață crezi că sunt veridice și le poți utiliza zilnic? Să știi să aplici corect metodologia de profiling sau cea de analiză comportamentală în timpul unui interviu este esețial pentru a gândi cu cinci secunde înaintea angajatorului. Tu poți controla desfășurarea acțiunilor în favoarea ta. Primul care poate determina viitorul carierei tale ești tu!

2. Imaginează-ţi că te trezeşti dimineaţa devreme şi ştii că te aşteaptă o zi încărcată la serviciu. Pe tot parcursul zilei, simţi că nu ai chef să faci nimic, pentrul că jobul pe care îl ai nu te reprezintă. Te tot gândeşti că mâine va trebui să reiei totul de la capăt. Nu sună bine deloc, aşa-i? Ok, acum imaginează-ţi acest scenariu: te trezeşti dimineaţa devreme, ești dedicat muncii tale şi aproape că nu îţi dai seama cum trece timpul. Ce face diferenţa între aceste două scenarii? Alegerea ta!

Pentru înscrieri, completeaza acum FORMULARUL DE ÎNSCRIERE!

Evenimentul paote fi gasit, pe facebook, AICI.
____________________
Traineri: Madalina Moroldo- Centru pentru Formare Avansată
George Luparu- Gecob Training
Organizator: Asociația Junii
***Eveniment in cadrul proiectului *Debating Romania2020*
____________________
Taxă de participare: 20 lei – Reducere- statut de student/ elev
65 lei – Preț pentru alte categorii

Unde merg banii tai: materiale necesare , coffe break, trainer.
Tip acțiune: Curs/Seminar.

Evenimentul este organizat de Asociatii JUNII.