IMG_7305

Peste 40 de mii de oameni sunt asteptati la jumătatea lunii septembrie la cea-a de-a cincea ediție a Media Music Awards, anunță organizatorii.

După patru ediții de succes, Media Music Awards 2016 revine cu mari surprize nu doar pentru artiștii nominalizați ci și pentru fanii acestora, care, prin intermediul unei aplicații se pot înscrie într-un concurs alături de artiștii favoriți. Efortul le va fi răsplătit, promit organizatorii: statutul de VIP pentru o seară. Astfel, câștigătorul concursului va fi premiat chiar de artistul pe care îl idolatrizează, pe scena din Sibiu, în seara evenimentului.

Organizatorii precizează faptul că fiecare participant are posibilitatea să îşi aleagă artistul preferat, iar fotografia lui de profil de pe Facebook se va transforma într-o legitimaţie „Best Fan”. Cel care va aduna cele mai multe like-uri la această legitimaţie va putea câştiga mult râvnitul premiu şi fi ales BEST FAN 2016.

Media Music Awards este singura gală de premii muzicale din România acordate pe baza difuzărilor radio-TV, in mod transparent si de necontestat. Evenimentul, organizat de Asociația Culturală Media Music Awards și cofinanțat de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Municipiului Sibiu a reunit pe scenă, pe parcursul celor 4 ediții artiști de top precum Loredana, Holograf, Smiley, Alex Velea, Antonia sau Cargo.