studenti_amfiteatru

Primarul Sectorului 3, Robert Sorin Negoiță, și rectorul Universității din București, prof. dr. Mircea Dumitru, au semnat astăzi un protocol de colaborare între instituțiile pe care le conduc, în vederea iniţierii şi sprijinirii unor proiecte educaţionale şi culturale comune.

În urma semnării acestui protocol Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București va primi în administrare o clădire pentru a-și putea desfășura activitatea didactică și de cercetare științifică în bune condiții. Clădirea, în suprafață de 3400 mp, este situată în incinta Liceului Bilingv Decebal din bd. Energeticienilor nr. 9-11.

„Ne bucurăm că am putut fi de folos Universității din București, prin faptul că, din resursele noastre destul de limitate din punct de vedere logistic, am reușit să oferim acest spațiu pentru educație”, a declarat primarul Sectorului 3, Robert Sorin Negoiță.

„Această zi este importantă pentru Universitatea din București, pentru că s-a încheiat un acord de parteneriat între comunitatea Sectorului 3 și universitate”, a declarat prof. dr. Mircea Dumitru, rectorul Universității din București.