antipafotofata

Muzeul Național de Istorie Naturală “Grigore Antipa” invită pe 1 iunie toți școlarii mici la o conferință inedită dedicată peștilor intitulată “Expediție pe malul mării”, începând cu ora 11,00, informează un comunicat al instituției transmis AGERPRES.

Astfel, muzeul și Uninvented Kids continuă conferințele pentru copii susținute de către cercetători și păpușile de tip “Muppets”. Interactive, pline de întrebări și răspunsuri surprinzătoare, bogate în informații accesibile, fixate în memoria participanților prin dialog cu păpușile, conferințele îi vor purta pe copii prin fascinanta biodiversitate a Pământului.

Conferința reprezintă, de fapt, un dialog activ între copiii prezenți în sală și George Ștefan Năzăreanu și cei doi asistenți ai săi, Dodi și Roni. Dodi este un urs polar căruia îi dă viață Ana-Maria Cucută, iar Roni este prietenul său vorbăreț, însuflețit de Ramona Vornicu, reprezentantă a Uninvented Theatre. După o călătorie de doi ani prin habitatele Terrei, neînfricații ‘exploratori’ Dodi și Roni se întorc pentru a împărtăși copiilor descoperirile lor extraordinare din lumea plantelor și a animalelor. Simpaticul ursuleț Dodi și vorbărețul lui prieten, Roni, îi așteaptă pe copiii cu vârste cuprinse între 4 și 10 ani la o întâlnire cu George și peștii care trăiesc în apropierea țărmului.

Participarea la conferință se face pe bază de bilet: 10 lei/copil și 20 de lei/adult. Rezervarea locurilor se face pe adresa de e-mail: florentinap@antipa.ro sau la telefon 021.305.60.31.