hai romtelecom

În fiecare an se poartă o anumită culoare ori chiar o combinație de culori. Gurile bune spun că anul acesta se poartă magenta. Și ce?! Ar cârcoti unii dintre voi. Aici intervine surpriza. Anul acesta e bine să fii #FanMagenta. Se vorbește de mult timp de rebrandingul Cosmote și Romtelecom sub același nume, dar iată că așteptarea va lua sfârșit curând. Mai precis pe 13 septembrie, când, simultan, în București, Iași și Cluj, Telekom Romania, căci acesta este numele viitorului mare operator, se va lansa, cu ajutorul utilizatorilor, care au la dispoziție, în mod gratuit, aplicația Hai!, cu care pot controla ceea ce se întâmplă în cele trei locații.

Aplicația, gratuită și disponibilă atât pe AppStore, pe GooglePlay cât și pe siteul campaniei, FanMagenta , permite utilizatorilor să afle noutățile despre cele trei concerte, să vadă care dintre prietenii lor iau parte la eveniment și, cel mai important lucru, cu ajutorul aplicației se poate decide cine va cânta pe scena din București și totodată, la finele spectacolului, se poate aprinde Magenta.

SC20140904-160956

Ba mai mult de atât, aplicația va fi la fel de utilă și după lansarea Telekom România, aceasta fiind asemănătoare din punct de vedere al caracteristicilor cu cea de Events de la Facebook. În plus, în cadrul unuia dintre cele mai mari show-uri din România, găzduit de Pavel Bartoș și Smiley, toate evenimentele din cele trei orașe vor fi conectate, printr-o transmisiune live de la evenimentul de lansare găzduit și la Berlin, pentru ca Germania -locul de proveniență a marelui grup Deutsche Telekom- să ureze bun venit în familie României.

În plus, pe facebook există aplicația #FanMagenta, locul unde puteți câștiga 3 telefoane Galaxy S5 sau 10 pachete surpriză oferite de Telekom. Tot ce trebuie să faceți pentru a vă înscrie la concurs este să faceți o poză în care să apară culoarea magenta, să urcați poza în aplicație și să așteptați, întrucât câștigătorii vor fi trași la sorți.