HR Summit reuneste profesionisti HR, furnizori de servicii HR, reprezentanti media, manageri, headhunters, consultanti si cat mai multi pasionati de domeniul Resurse Umane in cele 3 orase: Cluj-Napoca, Timisoara si Iasi.

Conferinta de Resurse Umane s-a desfasurat inca din 2013, avand 8 editii pana in prezent si a reprezentat cel mai important eveniment dedicat specialistilor HR, deoarece prezinta noile tendinte ale domeniului, strategii de dezvoltare, workshop-uri, dezbateri, studii de caz, realizate de cei mai buni speakeri din marile companii din Romania.
Pe 17-18 martie va avea loc prima intalnire cu specialistii HR la Cuj-Napoca,participantii putand gasi mai multe detalii despre despre desfasurarea evenimentului, speakeri, locatii, pe www.cluj.hrsummit.ro. Evenimentul este organizat de Libero Events , agentie de evenimente care se bazeaza pe profesionism, incredere si o diversitate a domeniilor si anume: marketing, e-commerce, resurse umane, business feminin, IT, antreprenoriat, turism, arhitectura.

 

Autor: Maria Draghici