102561_1

Cântăreața Indila, care a ajuns in topuri cu hitul “Derniere Danse”, va concerta în premieră în România, în București la Sala Palatului, pe 7 decembrie, de la ora 16:00 și de la ora 19:00.

Inițial era programat doar concertul de la ora 19:00, dar din pricina cererilor de bilete, organizatorii au făcut toate demersurile pentru a pune în scenă cel de-al doilea concert de la ora 16:00.
Astfel, pentru concertul pe care Indila îl va susține de la ora 16:00 au fost puse în vânzare bilete în rețeaua Vreau Bilet, la standul din Unirea Shopping Center, Librăria Eminescu, la Sala Palatului, dar și online pe www.vreaubilet.ro și www.eventim.ro.
Prețul biletelor variază între 120 de lei si 320 de lei.

Indila (Adila Sedraïa) s-a născut pe 26 iunie 1984, în Paris. La vârsta de 7 ani, a început să scrie primele sale poezii. Tatăl ei este algerian, iar mama sa provine din India. Din anul 2007 este căsătorita cu Pascal Boniani Koeu, cunoscut sub numele de Skalp sau Skalpovich. Soţul Indilei este unul dintre cei mai apreciaţi producători muzicali şi compozitori din Franţa.

Primul ei album, “Mini World”, lansat în luna februarie, a obţinut deja un disc de platină, iar primul său single, “Derniere Danse”, a intrat în toate topurile radiourilor. Clipul piesei, de pe contul oficial de YouTube al artistei, a depăşit 147 de milioane de vizualizări.

În deschiderea concertului de la Sala Palatului, Delia Matache va susţine un recital special.